Sembra en Saó


Foto Sembra en Saó.jpeg
Sembra en Saó és una associació creada l’any 2005 amb l’objectiu general de promoure l’agricultura ecològica com a forma de millorar la qualitat de vida de les persones.

El nostre treball es centra principalment en la creació d’horts escolars ecològics, ajudant als centres educatius tant en la preparació de l’espai com en la planificació i seguiment de totes les activitats al voltant de l’hort. Actuem com a guies en el procés d’aprenentatge, doncs són els alumnes els vertaders protagonistes de l’hort. Amb les seues mans, treball i paciència, l’alumnat aprèn no solament a produir aliments; també descobreix els beneficis de l’agricultura ecològica, tant per a la seua salut com per al medi ambient, amés de valorar la importància de l’Horta i el treball que hi fan els llauradors i llauradores.

A més dels horts escolars, en els últims anys hem participat en multitud de projectes relacionats amb l’agricultura ecològica en la seua vessant més social, terapèutica o d’inserció: assessorament en horts d’oci municipals, horts per a majors en residències d’ancians i tot tipus de projectes d’inserció socio-laboral per a diferents col·lectius.

Altres iniciatives que hem posat en marxa últimament són el Camp Sembra, un camp demostratiu que tenim a Godella on rebem visites d’escolars i d’altres grups, i el Curs d’Hort Escolar Ecològic per a Mestres i Educadors.

web_Sembra en Saó

Instagram_Sembra en Saó